Youth Shaklee :  Produk Skincare Terbaru Shaklee 

Youth Shaklee produk Skincare Terbaru Shaklee 100% Parabens Free & Natural. Dengar cerita Youth Shaklee bakal dijual pada March 2018 ini. Sebelum ni kita semua tertunggu tunggu,  bila produk Skincare terbaru Shaklee iaitu Youth Shaklee nak masuk Malaysia kan?  Haaa,  dah masuk Malaysia dah pon. Jom dapatkan sekarang dengan Pengedar Shaklee Seremban dan seluruh Malaysia!

 

YOUTH SkinCare Shaklee

 

Youth Shaklee merupakan produk Skincare terbaru Shaklee  yang menggantikan produk Skincare Shaklee sebelum ini yang agak terkenal iaitu Nutriwhite & Enfullse. Youth Shaklee telah dijalankan ujian secara klinikal dan secara dermatologist. Selain itu, ia juga diuji dengan pakar mata ( Ophthalmologist) untuk membuktikan bahawa skincare ini selamat dan tidak merengsakan mata.

APA YANG  BESTNYA TENTANG YOUTH SHAKLEE?

Youth Shaklee, Produk Skincare Terbaru Shaklee dijamin bebas bahan kimia merbahaya yang menyebabkan kanser serta masalah kesihatan yang lain. Produk Skincare ini merangkumi 5 produk yang dijamin memberikan kesan yang terbaik kepada kulit wajah.

YOUTH LUMINOUS GEL OIL CLEANSER

 

1. Membersih dengan Youth Luminious Gel Oil Cleanser

 

YOUTH PERFECTING SKIN TONER

2. Menutup liang pori dengan Youth Perfecting Skin Toner

 

YOUTH ACTIVATING SERUM

3. Memulih dan memperbaiki kulit dengan Youth Activating Serum

YOUTH AGE DEFENSE MOISTURIZER

 

4. Melembapkan kulit serta memberikan nutrisi kepada kulit wajah dengan Youth Age Defense Moisturizer pada waktu siang.

YOUTH ADVANCE RENEWALNIGHT CREAM

5. Melembapkan kulit serta memberikan nutrisi kepada kulit wajah dengan Youth Advance Renewal Night Cream pada waktu malam.

YOUTH RADIANCE C & E

*Penjagaan EXTRA dengan Youth Radiance C & E yang mengandungi vitamin C dan E untuk meningkatkan keserian kulit, kecerahan kulit wajah, menghilangkan kedutan dan menegangkan kulit wajah.

Bagaimana cara untuk dapatkan produk YOUTH SHAKLEE?

Buat waktu yang terdekat ini, Youth Shaklee masih belum boleh dibeli secara online. Tapi bagi anda yang berminat untuk grab Youth Shaklee,   anda boleh buat tempahan  youth shaklee sekarang dengan cara:L

Whatsapp/ SMS  ” Youth Shaklee”  ke 0145010786.

ATAU

klik sini untuk saya booking tempahan anda.

Pastikan anda mendapatkan produk Youth Shaklee dengan team SuperstarzFamily yang mendapat bimbingan dari pakar nutrisi dan doktor berpengalaman 20 tahun.

 

Jom tonton video demo Youth Shaklee di bawah ini.

https://youtu.be/zfzBcEwxWLA


Pengedar Shaklee Seremban dan Seluruh Malaysia

Leave a Comment