Vitamin Kulit Cantik Harga Rahmah

Bulan Ramadan kali ini Shaklee lagi sekali bagi peluang kepada anda semua untuk kelihatan cantik di hari raya dengan promosi vitamin kulit cantik dengan harga rahmah! Masyallah, betul-betul rahmah ye harga vitamin kulit cantik yang shaklee berikan ni tau. Rugi sangat kalau anda tak ambil peluang ini!

Vitamin kulit cantik untuk dapatkan kulit yang sihat dan cantik sangat memainkan peranan penting daripada anda memakai produk-produk luaran. Sekiranya anda berminat untuk dapatkan vitamin kulit cantik ini boleh terus hubungi Pengedar Shaklee Seremban.

Vitamin Asas Untuk Kulit Cantik

  1. PROTEIN
    Protein adalah bahan binaan asas kulit. Oleh itu, protein merupakan salah satu vitamin kulit cantik yang diperlukan untuk mendapatkan kulit yang sihat.

Kulit menjadi anjal disebabkan kehadiran kolagen yang bertindak seperti simen yang kuat menggabungkan di antara satu sel dengan sel yang lain. Kolagen adalah tisu berstruktur dan proses penggantiannya sangat perlahan dan kolagen diperbuat daripada protein berserat.

Hakikatnya, 30% daripada keseluruhan protein dalam badan adalah kolagen. Jika paras protein yang diambil adalah rendah, ia boleh menjejaskan pelbagai hormon dan pengawal-pengawal lain dalam proses badan. Ini yang menyebabkan kulit menjadi berminyak, mengelupas, berbintik perang, jerawat, jeragat, dan masalah-masalah lain.

Jadi bagaimana hendak pertingkatkan pengambilan protein? Menurut Dr Bruce Miller pengambilan suplemen protein soya yang berkualiti tinggi boleh membantu mencukupkan keperluan protein seseorang.

  1. VITAMIN C

Vitamin C mempunyai sifat antioksidan dan sangat berperanan dalam pembentukan kolagen, sehingga kehadiran vitamin C tidak dapat dipisahkan untuk mendapatkan kulit yang sihat.

Vitamin C boleh membantu mengalakkan penghasilan kolagen, melindungi kulit daripada sinaran UV, melambatkan penuaan kulit, mencegah kulit kering, mengurangkan kedutan kulit serta mempercepatkan penyembuhan luka dan mengurangkan keradangan kulit.


Salah satu cara mendapatkan vitamin C secara semulajadi untuk kulit adalah dari makanan. Makanan yang mengandungi vitamin C adalah buah sitrus, strawberi, brokoli, dan bayam. Anda juga boleh mendapatkannya dengan mengamalkan suplemen vitamin C.

Tanda-Tanda Kulit Kurang Vitamin

  • kulit mudah terbakar (sunburn)
  • kulit kusam
  • kulit berminyak
  • susah hilang parut
  • kulit mudah naik jerawat
  • kulit berjeragat

Penjagaan kulit yang terbaik adalah bermula dari dalaman barulah luaran pun akan cantik.

Promosi Set Rahmah

Bulan ini macam tak percaya Shaklee berikan promosi Set Rahmah yang paling berbaloi untuk anda mendapatkan vitamin kulit terbaik ini.

Set Rahmah A

Dengan pembelian Vitamin C 1 botol, Anda akan dapat FREE ESP 1 TONG DENGAN HARGA RM99 sahaja!

Bayangkan harga ESP RM171 ,VITAMIN C RM105 tapi bulan ini hanya anda bayar RM98 sahaja untuk dapatkan vitamin kulit ini. Murah tergolek-golek!

Set Rahmah B

Dengan pembelian Vitamin c 2 botol, anda akan dapat Free ESP 2 tong dengan harga RM188 sahaja.

Pembelian set ini jauh lebih jimat kerana harga asal 4 item ini hampir mencecah RM500 lebih, tapi bulan ini hanya RM188 sahaja!

Testimoni Pelanggan Dengan Set Rahmah

kulit semakin cerah, jerawat makin berkurangan
Parut jerawat hilang kulit makin sihat!
Parut jerawat makin pudar hasil konsisten set ini!

Bagaimana cara untuk dapatkan Set Rahmah ini?

Pastikan anda dapatkan vitamin kulit cantik ini dengan Pengedar Shaklee aktif untuk cara makan berkesan dengan bimbingan pakar nutrisi, doktor berpengalaman dan dokto bertauliah KKM.

Pengedar Shaklee Seremban & Senawang mengenakan cas serendah RM5- RM15 mengikut jarak penghantaran ke pintu rumah anda.

Sebarang pertanyaan lanjut , boleh terus hubungi 0145010786.

Leave a Comment