Set Ramadan Shaklee Terbaik 2022 Untuk Ibu Menyusu

Set Ramadan Shaklee Terbaik 2022 Buat Ibu Menyusu di bulan Ramadan yang bakal tiba tak lama lagi untuk kekal bertenaga sambil menyusu anak. Bagi ibu-ibu yang ingin berikhtiar dengan Set Ramadan Shaklee Terbaik 2022 untuk memastikan kekal bertenaga dan elak susu merudum sepanjang berpuasa, boleh dapatkan set ini dengan cara hubungi : 0145010786

 

Set Ramadan Shaklee Terbaik 2022

Jangan risau Set Ramadan Shaklee Terbaik 2022 ini mungkin nampak banyak, tapi anda boleh dapatkan konsultasi dulu berkaitan dengan masalah kesihatan yang dihadapi supaya anda dapat kesan yang optimum. Dapatkan dengan diela untuk cara makan dibimbing doktor dan pakar nutrisi bertauliah KKM.

 

KELEBIHAN SET RAMADAN SHAKLEE TERBAIK 2022

 

Mesti ibu-ibu tertanya-tanyakan, apa kelebihan Set Ramadan Shaklee Terbaik ni? Jom diela kongsikan kelebihan yang ibu-ibu dapat setelah menggunakan set ini.

 

 

 

  • Ibu kekal bertenaga sepanjang berpuasa

Bertenaga sepanjang berpuasa memang impian ibu-ibu di luar sana kerana banyak tugasan harian yang perlu dilakukan. Apatah lagi jika menyusu anak,sangat memerlukan tenaga yang luar biasa untuk meneruskan puasa.

 

  • Susu ibu lebih pekat dan banyak

Dalam set ini sangat membantu ibu mendapat susu yang lebih berkualiti, pekat dan banyak. Bila badan mendapat nutrisi yang cukup, insyallah susu pun lebih berkualiti.

 

  • Ibu kekal hidrat

Masalah utama ibu menyusu anak mesti akan berasa haus yang amat sangat kerana badan kekurangan cecair sewaktu berpuasa. Insyallah dengan Set Ramadan Shaklee Terbaik ini dapat membantu ibu kekal hidrat walaupun anak kuat menyusu

 

  • Anak kenyang lebih lama

Bila berpuasa, mesti ibu-ibu merasa letih untuk menghadapi pelbagai ragam anak-anak terutama bayi kecil yang masih menyusu badan. Dengan amalkan set ini, bayi anda akan lebih kenyang lama dan kurang meragam apabila mendapat susu yang berkualiti.

 

CARA MAKAN SET RAMADAN SHAKLEE TERBAIK

Untuk dapatkan cara makan berkesan Set Ramadan Shaklee Terbaik, pastikan anda dapatkan dengan Pengedar Shaklee Kuala Pilah atau boleh hubungi diela di talian 0145010786

 

 

Kami merupakan Pengedar Shaklee Terbesar Negeri Sembilan yang mendapat bimbingan dari Doktor Pakar Nutrisi berpengalaman 26tahun dalam shaklee. Oleh itu diela sangat mementingkan cara makan berkesan supaya pelanggan yang membeli dari kami mendapat kesan yang terbaik.

 

Kami bukan hanya menjual semata-mata. Kami di ajar untuk bertanya dulu masalah kepada setiap pelanggan yang ingin berikhtiar agar dapat membantu menyelesaikan isu yang di hadapi oleh pelanggan. Bukannya lepas jual terus senyap macam sesetengah pengedar shaklee yang lain.

 

Selain itu, kami juga mendapat direct access dengan pakar nutrisi berkaitan isu  kesihatan yang di hadapi oleh pelanggan. Dengan cara ini, kami dapat menyesuaikan produk supplemen yang diperlukan mengikut masalah pelanggan.

 

2 SET RAMADAN SHAKLEE TERBAIK

 

Set Ramadan Shaklee Terbaik terbahagi kepada 2 pilihan :

 

1.SET ASAS

SET ASAS Ramadan Shaklee terdiri daripada PROTEIN, MINUMAN HIDRASI dan juga KALSIUM

untuk membantu ibu kekal bertenaga dan cergas sepanjang berpuasa sambil menyusu anak.

 

2. SET PREMIUM

 

 

Set PREMIUM Ramadan Shaklee terdiri daripada PROTEIN, MINUMAN HIDRASI,

KALSIUM, OMEGA 3 & ALFALFA

untuk membantu ibu bertenaga serta penghasilan susu ibu lebih berkualiti.

 

 

TESTIMONI SET RAMADAN SHAKLEE TERBAIK 2022

 

Diela kongsikan testimoni Set Ramadan Shaklee Terbaikyang berkesan setelah mendapat cara makan yang dibimbing pakar nutrisi dan doktor berpengalaman.

 

 

 

 

ANDA IBU MENYUSU ANAK YANG RISAU AKAN

PENGHASILAN SUSU IBU KETIKA BERPUASA NANTI?

Jangan risau, anda boleh terus hubungi Pengedar Shaklee Kuala Pilah

untuk membantu anda kekal bertenaga walaupun menyusu anak dengan saranan

produk yang sesuai dengan bajet anda.

 

KLIK >> Whatsapp 0145010786 

 

 

Leave a Comment