Set Menyusu Shaklee 2018 Yang Berkesan Untuk Banyakkan Susu Badan

Set menyusu shaklee 2018 yang berkesan untuk banyakkan susu badan bagi ibu yang berazam menyusukan anak sehingga 2 tahun. Set menyusu shaklee ini sudah semestinya selamat untuk diamalkan oleh ibu-ibu yang baru sahaja selepas bersalin untuk proses penyusuan secara eksklusif.

 

set menyusu shaklee

 

 

Persoalannya sekarang, betul ke set menyusu Shaklee berkesan untuk banyakkan susu? Jom ikuti penulisan saya ini untuk mengetahui Set menyusu Shaklee 2018 yang berkesan banyakkan susu badan.

 

Set Menyusu Shaklee Berkesan ke?

 

set menyusu shaklee 1

 

Sudah pasti, pertanyaan ini yang akan ditanya oleh para ibu yang berkobar-kobar untuk membanyakkan susu badan supaya anak mendapat hak menyusu sehingga 2 tahun. Set menyusu shaklee sudah pasti berkesan untuk memperbanyakkan susu badan dengan syarat cara pengambilan yang betul. Bukan sahaja susu ibu menjadi lebih meriah malah susu ibu akan menjadi lebih berkualiti, pekat serta mengenyangkan anak anda.

 

Cara Makan Set Menyusu Shaklee

Setiap benda yang kita makan, mestilah kena makan dengan cara yang betul untuk dapatkan hasil yang berkesan . Betul tak?

Cuma satu yang boleh saya katakan, dalam proses untuk banyakkan susu ibu anda hendaklah menggunakan set menyusu shaklee secara sepenuhnya untuk mendapat kesan yang optimum.Hal ini kerana setiap produk dalam set menyusu shaklee ini mempunyai fungsi yang saling melengkapi untuk menghasilkan susu yang terbaik.

 

set menyusu shaklee 2

Untuk dapatkan cara makan set menyusu shaklee ini, pastikan anda mendapatkan set ini dengan saya dan seterusnya konsultasi cara makan yang betul akan diberikan setelah barang sampai kepada anda.

 

Kenapa saya kata begitu?

Ini adalah untuk mengelakkan anda membeli dari stokis shaklee yang tidak memberikan konsultasi cara makan yang betul seperti di kedai online (lazada) ataupon toko2 jamu. Memang mereka menawarkan harga murah tapi cara makan tak akan diberikan. Rugi kan bila kita beli di kiosk berkenaan tapi hasil nya tidak memuaskan hati kerana tidak mendapat konsultasi yang betul oleh pakar shaklee.

 

Jadi, kesian sangat kan.Sudah la habis beratus ringgit beli set menyusu shaklee tapi tak dapat hasil yang kita idam-idamkan. Susu makin kurang ,kita pon makin stress.

 

Untuk mengelakkan perkara sebegitu berlaku kepada anda, pastikan anda dapatkan set menyusu shaklee ini dengan saya kerana team kami #SuperstarzFamily mendapat bimbingan pakar nutrisi dan doktor berpengalaman 21 tahun dalam shaklee.

 

Produk-Produk Dalam Set Menyusu Shaklee

4 produk terbaik yang berkesan membanyakkan susu ibu yang terdapat dalam set menyusu shaklee , antaranya :

 

set menyusu shaklee 3

Energizing soy protein sangat penting untuk penghasilan susu ibu yang lebih berkualiti. Hal ini kerana protein diperlukan untuk membantu penghasilan susu yang lebih pekat dan berkualiti. Insyallah,susu yang dihasilkan menjadikan anak kenyang lebih lama.

 

set menyusu shaklee 4

Alfalfa complex sangat penting dalam penghasilan susu ibu. Alfalfa bertindak sebagai penggalak susu ibu menjadikan susu lebih pekat dan banyak. Selain itu, Alfalfa membantu melancarkan darah membuatkan pengeluaran susu ibu menjadi lancar.

 

set menyusu shaklee 5

Bcomplex sangat bagus untuk ibu menyusu amalkan kerana dapat membantu melegakan stress. Kandungan paling penting yang terdapat dalam Bcomplex ini adalah vitamin B6 & B12 yang memainkan peranan penting untuk penghasilan susu ibu.

 

set menyusu shaklee 6

 

Seperti yang anda tahu, ostematrix merupakan pil kalsium shaklee yang mengandungi kandungan magnesium yang tinggi utk membantu penyerapan kalsium di dalam tubuh. Kalsium sangat diperlukan oleh badan terutama kepada ibu menyusu. Hal ini kerana, ibu menyusu berkongsi kalsium dengan anak sejak dari dalam kandungan sehinggalah proses menyusu badan. Jadinya penting untuk ibu2 memastikan kalsium cukup dalam badan untuk elak lenguh pinggang, cramp dan sakit belakang sepanjang tempoh penyusuan.

 

set menyusu shaklee 7

 

Vitamin c sudah terkenal dengan penggalak kolagen yang terbaik untuk kulit. Vitamin c bukan sahaja diperlukan untuk kulit malah diperlukan untuk kuatkan sistem imun badan. Ibu menyusu sangat digalakkan untuk amalkan vitamin c supaya anak yang disusukan juga mendapat khasiat vitamin c melalui susu ibu. Insyallah anak anda akan mempunyai sistem pertahanana badan yang kuat untuk melawan penyakit.

 

ANDA MAHU MENYUSUKAN ANAK ANDA SEHINGGA 2 TAHUN?

ANDA MAHU BERIKAN SUSU IBU YANG BERKHASIAT UNTUK ANAK ANDA?

TIADA LAGI MASALAH KURANG SUSU BADAN DENGAN SET MENYUSU SHAKLEE INI. INSYALLAH…

 

set menyusu shaklee 8

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya ,

Dieyla Pengedar Shaklee Seremban untuk dapatkan SET MENYUSU SHAKLEE

dengan bimbingan pakar nutrisi dan doktor berpengalaman.

 

Hubungi : 0145010786 (whatsapp/call/sms)

COD : Sikamat, Paroi Jaya ,Ampangan, dan Sekitar Seremban

Poslaju : Seluruh Malaysia


pengedar shaklee seremban , malaysia