Promosi Vivix Termurah Disember 2017

Promosi Vivix Termurah Disember 2017 dengan pembelian beramai-ramai special untuk anda pengguna Vivix Shaklee. Anda nak tahu bagimana cara untuk dapatkan promosi vivix termurah pada disember 2017 ini? Pastikan anda terus membaca artikel ini sehingga habis.

#VivixPromo

Berita gembira buat anda pengguna Vivix Shaklee kerana bulan ini Shaklee lagi sekali menawarkan Promosi Vivix Termurah Disember 2017. Promo pada bulan ini ialah BELI 6 botol Vivix dan anda layak untuk dapat sebotol lagi Vivix secara PERCUMA dengan Promosi Vivix Termurah Disember 2017 ini sahaja! bestkan?

PROMOSI VIVIX MURAH DISEMBER 2017

Buat anda yang masih belum tahu, bulan ini Shaklee menawarkan promosi Vivix Termurah Disember 2017 dengan pembelian 6 botol Vivix, anda layak untuk dapat sebotol lagi Vivix SECARA PERCUMA . Selain itu, pembelian 2 botol Vivix juga anda akan dapat diskaun lagi 5% special hanya pada bulan ini sahaja.

Bagi anda yang nak beli hanya sebotol Vivix sahaja, anda juga boleh dapat harga yang lebih murah dengan cara pembelian beramai-ramai untuk grab Promosi Vivix Termurah Disember 2017 ini. Cara nya , anda pakat bersama kawan-kawan, ahli keluarga atau jiran seramai 7 orang dan anda boleh terus klik sini untuk saya bantu dapat harga special ini.

vivix murah

HARGA VIVIX SHAKLEE

Harga Vivix Shaklee sebenarnya sangat murah berbanding kos rawatan pembedahan atau pon rawatan susulan yang perlu anda hadapi sepanjang hidup. Vivix Shaklee berharga RM503.50 sebotol dengan cas penghantaran percuma dari Shaklee HQ. Tapi , jika anda berminat untuk dapatkan harga Promosi Vivix Termurah Disember 2017, anda boleh berpakat ramai-ramai untuk beli 7 BOTOL vivix sekaligus. Dengan ini, harga Vivix lebih murah berbanding harga asal dan anda akan jimat lebih daripada RM800. Wow, banyakkan!

Jangan lepaskan peluang anda untuk grab promosi Vivix Termurah Disember 2017 ini tau!  Untuk respon segera, boleh terus contact Pengedar Vivix Shaklee untuk dapatkan Vivix anda.

Dapatkan Vivix Shaklee anda dengan Team SuperstarzFamily

Suka saya ingatkan kepada para pembaca blog ini,  supaya dapatkan VIVIX SHAKLEE daripada Pengedar shaklee yang sah untuk dapatkan cara makan yang betul serta konsultasi yang betul.  Bagi anda yang mash ragu- ragu untuk dapatkan Vivix dari pengedar Shaklee lain,  anda boleh terus cari di google Pengedar Shaklee lokasi anda yang berada dalam Team SuperstarzFamily,kerana team kami mendapat bimbingan doktor dan pakar nutrisi.

Promosi Vivix Termurah Disember 2017 hanya available sepanjang bulan Disember ini sahaja.  Jadi,  cepat order sebelum terlambat.

Berminat untuk daftar menjadi ahli shaklee? Baca sini 


pengedar shaklee seremban dan seluruh malaysia