Pengedar Shaklee Seremban Bimbingan Pakar Nutrisi

Pengedar Shaklee Seremban Bimbingan Pakar dalam team SuperstarzFamily berpengalaman 21 tahun. Hubungi Pengedar Shaklee Seremban, Dieyla 0145010786

 

Pengedar Shaklee Seremban
Pengedar Shaklee Seremban

         

Saya Dieyla,  Pengedar Shaklee Seremban yang membuat perkhidmatan COD (Cash On Delivery) ke rumah anda di sekitar Seremban dengan bayaran cas kecuali sekitar Sikamat. Saya juga merupakan Pengedar Shaklee Seremban yang aktif dalam membantu orang ramai mendapatkan bimbingan mengenai kesihatan.

 

Pengedar Shaklee Seremban Perkhidmatan COD & POSLAJU Ke Seluruh Malaysia

 

Bagi anda yang mencari produk shaklee,  boleh terus hubungi saya Pengedar Shaklee Seremban untuk mendapatkan produk shaklee anda secara COD di tempat yang dipersetujui bersama. Selain itu, anda boleh juga dapatkan produk shaklee dari saya secara Poslaju terus ke rumah anda.

 

Pastikan anda mendapatkan produk shaklee dari Pengedar Shaklee Seremban atau team #SuperstarzFamily supaya anda mendapat konsultasi yang betul dan tepat dengan masalah anda. Team kami mendapat bimbingan dari pakar nutrisi dan doktor berpengalaman yang mahir dalam isu kesihatan.

 

 

Pengedar Shaklee Seremban Dengan Bimbingan Pakar Nutrisi dan Doktor Berpengalaman

 

Pengedar Shaklee Seremban (1)
Pengedar Shaklee Seremban Dalam                                   Team SuperStarzFamily

 

Saya Pengedar Shaklee Seremban yang mendapat bimbingan dari pakar nutrisi dan doktor berpengalaman untuk memastikan setiap masalah yang dihadapi oleh pelanggan mendapat cadangan vitamin shaklee yang sesuai. Team kami diajar untuk membuat sedikit fact finding untuk memastikan kami mengenali masalah sebenar yang di hadapi pelanggan terlebih dahulu sebelum mencadangkan vitamin shaklee kerana taknak lah nanti pelanggan tidak mendapat kesan yang sepatutnya selepas mengambil vitamin shaklee.

Oleh sebab itu, pelanggan yang hubungi saya pasti akan ditanya beberapa soalan untuk saya rujuk kepada pakar nutrisi sebelum memberikan cadangan vitamin Shaklee yang terbaik yang dapat memberikan kesan yang seperti di inginkan.

 

Kelebihan Mendapatkan Perkhidmatan dari Pengedar Shaklee Seremban

Pengedar Shaklee Seremban
Pengedar Shaklee Seremban berada di dalam                 kumpulan SuperStarzFamily

Pengedar Shaklee Seremban berada di bawah kumpulan #SuperStarzFamily yang diketuai oleh Master Salwa , yang mempunyai pengalaman 21 tahun dalam Shaklee.Kumpulan SuperStarzFamily sangat aktif dalam memperluaskan ilmu pengetahuan mengenai produk.

Kebanyakan kelas dijalankan secara online mahupon offline untuk memudahkan  saya menyertai kelas-kelas online bersama pakar nutrisi mengenai produk untuk menambah pengetahuan mengenai produk shaklee.

 

Kelebihan Pengedar Shaklee Seremban Dalam Team SuperStarzFamily

Pengedar Shaklee Seremban bersama kumpulan SupertarzFamily mendapat akses secara eksklusif dengan Doktor Pakar Di Malaysia yang mana banyak ilmu yang kongsikan dari pengalaman beliau sendiri.

Mater Salwa merupakan Master Coordinator terpantas di Malaysia yang menaiki rank tertinggi setelah fokus dalam aktiviti  bisnes Shaklee selama 7 bulan sahaja. Dengan itu, beliau selalu kongsikan segala teknik pemasaran, bisnes dan close deal yang beliau lakukan kepada kumpulan SupertarzFamily yang sudah terbukti berhasil.

 

Antara skill yang kami belajar dalam Shaklee ialah :

 • Kami belajar untuk menguasai pengetahuan produk melalui kelas-kelas doktor dan kelas yang shaklee anjurkan.
 • Kami tidak di ajar untuk menjual dan mengaut keuntungan semata-mata.
 • Kami belajar untuk membantu orang yang ada masalah kesihatan yang ingin ikhtiar dengan Shaklee.
 • Kami belajar teknik close sale yang berkesan dengan pakar close sale.
 • Kami akan pastikan setiap pelanggan yang membeli dari kami mendapat bimbingan dari pakar nutrisi dan doktor berpengalaman.

 

Sekiranya anda ingin membeli produk Shaklee,pastikan anda beli dengan Pengedar Shaklee Seremban atau kumpulan SuperstarzFamily yang mendapat bimbingan pakar. Shaklee bukan saja mengandungi produk berkaitan kesihatan, malah shaklee juga mempunyai Produk Kebersihan Rumah dan Produk Kecantikan Shaklee. Cumanya antara produk Shaklee yang paling terkenal di kalangan rakyat Malaysia ialah Produk Kesihatan Shaklee.

Pengedar Shaklee Seremban (2)

 

Pengedar Shaklee Seremban COD Sekitar Seremban

Pengedar Shaklee Seremban membuat perkhidmatan COD di sekitar Seremban dengan bayaran cas yang rendah. Biasanya saya hanya kenakan cas RM5 di sekitar Seremban dan Senawang.

Antara tempat yang saya pernah membuat perkhidmatan COD ialah:

 • Sikamat
 • Senawang
 • Ampangan
 • Paroi Jaya
 • Sendayan
 • Rasah
 • Seremban 2
 • Jelebu

Bagi yang tidak mahu membayar cas penghantaran, anda boleh

nyatakan tempat yang kita sama-sama persetujui  yang berdekatan.

 

Untuk mengetahui mengenai Produk Shaklee dengan lebih lanjut,

anda boleh terus hubungi Pengedar Shaklee Seremban 0145010786

 

Hanya pelanggan yang mendapatkan Produk Shaklee dari saya sahaja yang akan mendapat

bimbingan pakar nutrisi dan doktor berpengalaman 21 tahun dalam team SuperStarzFamily.

PENGEDAR SHAKLEE SEREMBAN.

24 thoughts on “Pengedar Shaklee Seremban Bimbingan Pakar Nutrisi”

Leave a Comment