Pengedar Shaklee Pahang : Agent ReadyStock Shaklee COD Muadzam Shah, Rompin, Keratong

Saya Fasihah merupakan Pengedar Shaklee Muadzam Shah yang berpengalaman 23 tahun dalam Shaklee dan dibimbing doktor dan pakar nutrisi. Boleh hubungi saya di talian 0137290786 

 

 

 

 

Sya merupakan Pengedar Shaklee Muadzam Shah, Rompin, Keratong yang mendapat bimbingan pakar nutrisi dan doktor berpengalaman.

 

Saya juga seorang freshgrade yang masih mencari pekerjaan di musim covid yang tengah melanda di negara Malaysia. Dulu semasa saya masih seorang pelajar, saya pernah mengambil produk Shaklee iaitu Vitamin C dan ESP. Tetapi disebabkan kekangan kewangan saya pada ketika itu, saya tidak dapat makan secara konsisten.

 

Kini, masuk tahun Jan 2021, saya tergerak hati untuk memulakan bisnes Shaklee dan amalkan semula Vit C dan ESP secara konsisten.

 

Alhamdulillah dalam masa 1 bulan lebih saya dapat #shakleeeffect iaitu kulit muka saya menampakkan hasil dimana parut dimuka saya semakin pudar dan jerawat jarang tumbuh!

 

Sepanjang tempoh 2 bulan menjalankan bisnes Shaklee, Alhamdulillah setiap bulan saya dapat bonus dari Shaklee tanpa gagal. Betapa mudahnya bisnes ni tanpa saya sangka!

 

Saya berada dalam Team Amazing Superstars yang mendapat bimbingan secara khusus dengan Pakar Nutrisi Shaklee. Selain dengan Pakar Nutrisi Shaklee, saya juga menghadiri kelas bimbingan kesihatan oleh Doktor Perubatan bertauliah untuk memastikan segala cadangan produk vitamin supplement sesuai berdasarkan masalah kesihatan yang dihadapi customer.

 

 

Agnet Shaklee ReadyStock COD Muadzam Shah, Rompin, Keratong, Pahang

 

 

Selain COD Sekitar Muadzam Shah, Rompin dan Keratong, saya juga membuat POSLAJU produk shaklee ke seluruh Malaysia.

Untuk dapat maklumat berkenaan Shaklee, sama ada ingin membeli produk Shaklee, Vivix Shaklee ataupun anda ingin mendaftar sebagai Ahli Shaklee anda boleh terus hubungi saya di 0137290786 

 

Pastikan anda mendapatkannya dari Team Amazing Superstars agar anda mendapat manfaat dan kelebihan menjadi ahli Shaklee.

 

Kelebihan Daftar Ahli Shaklee Dengan Team Amazing Superstars

 

Bagi yang nak mendaftar jadi AHLI SHAKLEE, pastikan anda mendaftar dengan kami dalam Team Amazing Superstars kerana :

  1. Kami mempunyai berpengalaman 23 tahun dalam Shaklee
  2. Kami mendapat bimbingan intensif dari Pakar Nutrisi bertauliah untuk Produk Shaklee
  3. Kami dibimbing oleh doktor perubatan dna doktor bidang kesihatan bertauliah untuk ilmu berkenaan penyakit dan kesihatan.
  4. Berpeluang mendapat ilmu kesihatan oleh doktor pakar di group supportive kami

Adalah satu kerugian jika anda mendaftar dengan team selain kami kerana anda akan ketinggalan banyak input dan maklumat exclusive yang hanya didapati melalui team kami yang dah mahir dalam dunia supplement dan Shaklee.

Agen Shaklee ReadyStock COD Sekitar Muadzam Shah dan Poslaju Seluruh Malaysia

 

Saya menyediakan servis Cash On Delivery di sekitar Muadzam Shah dan kawasan yang berdekatan. Saya juga menyediakan servis COURIER/POS PRODUK SHAKLEE ke seluruh Malaysia,Singapura, Brunei dan lain-lain setiap hari.

 

Sekiranya anda berminat untuk melihat katalog Produk Shaklee boleh klik di media sosial saya :

 

Fb page : Pengedar Shaklee Muadzam Shah

instagram: shakleemuadzamshah

 

 

Sebarang persoalan tentang Bisnes Shaklee, Harga Produk Shaklee, Cara Mendaftar Jadi Ahli Shaklee dan Cara Nak Beli Shaklee boleh hubungi saya terus di talian  0137290786 

 

Leave a Comment