Peluang Jana Duit Tambahan Dengan Insentif Shaklee Malaysia

Insentif Shaklee merupakan peluang terbaik untuk anda yang inginkan duit tambahan dalam bisnes Shaklee. Alhamdulillah bersyukur sangat untuk tahun 2023 Shaklee Malaysia memberi peluang untuk kita semua dengan menawarkan insentif Shaklee yang sangat best!

“Abang oi, syukur sangat bonus shaklee dapat banyak ni.”

Bila tengok Shaklee nak bagi insentif Shaklee, rasa berkobar nak ajak ramai-ramai buat bisnes Shaklee sebab dapat banyak sangat cash! Siapa je taknak dapat cash banyak kan lagi-lagi nak raya ni 😅

Insentif Shaklee Dengan Tawaran Duit Tambahan


Insentif Shaklee adalah program terbaru pada tahun 2023 yang Shaklee anjurkan istimewa untuk semua yang menjadi ahli shaklee.

Ia adalah peluang untuk meningkatkan lagi usaha dari seorang Shaklee Independent Distributor (SID) sehingga anda berjaya menjadi seorang Business Leader Shaklee.

Program ini berlangsung untuk bermula bulan April 2023 sehingga Jun 2023. Insentif Shaklee ini terbuka untuk semua distributor, termasuk anda yang baru mendaftar keahlian Shaklee sepanjang tempoh program ini berlangsung.

Syarat Kelayakan Untuk Dapat Duit Tambahan RM600

Insentif Shaklee ini menawarkan duit tambahan RM600 buat anda yang menepati syarat-syarat tersebut :

  1. Pengedar Shaklee yang baru berdaftar atau telah lama berdaftar yang tidak pernah naik rank tapi berjaya naik rank sepanjang program ini berlangsung.
  2. Ahli shaklee lama yang pernah naik rank sebagai supervisor atau senior supervisor, tapi tidak efektif pada Jan-Mac 2023.
  3. Business Leader Shaklee yang telah naik rank supervisor dan efektif dalam tempoh Jan-Mac 2023.
Bayangkan ada orang bagi RM600 kepada anda secara tunai!

Haa, bisnes shaklee ni memang banyak sangat reward tapi setiap kali reward mesti diberikan kepada yang betul-betul bina bisnes ni bukanlah untuk orang yang bisnes main-main sebab tu syaratnya kena sekurang-kurangnya effective rank yang anda telah capai atau pun move up rank seterusnya.

Dapatkan Insentif Shaklee Dengan 3 Langkah Mudah


Mudah sangat caranya untuk dapatkan insentif Shaklee. Anda hanya perlu :


1) Daftar Ahli Shaklee RM35 seumur hidup atau Daftar Secara Percuma dengan pembelian Set Rahmah pada bulan ini.

2) Mula guna produk Shaklee dan dapatkan result diri sendiri

3) Kongsikan kebaikan produk shaklee kepada orang lain

7 rank yang ada dalam Bisnes Shaklee dengan minimum income yang anda boleh dapat

Jika berminat, boleh terus hubungi Pengedar Shaklee Seremban untuk Diela guide anda step by step secara details

3 Kelebihan Insentif Shaklee

Banyak kelebihan yang anda akan dapat dalam insentif Shaklee kali ini. Bayangkan kita dapat bonus RM2000 sebulan, lepas tu shaklee tambah lagi RM600!

Ini antara kelebihan yang Diela sendiri rasai dengan bonus Shaklee apatah lagi dapat duit tambahan melalui Insentif Shaklee sudah pasti banyak lagi yang kita boleh lakukan untuk memberi manfaat kepada orang lain.

  1. Bayar zakat
    Dalam bisnes apa pun, sekiranya kita dah ada income bulanan secara konsisten latih diri untuk bayar zakat walaupun hakikatnya kita dalam kategori tidak layak membayar zakat.

Percayalah dan yakinlah dengan berzakat, kita dapat menyucikan harta yang kita miliki dan dapat membantu orang lain juga.

  1. Bagi duit raya extra

Dah nak dekat raya ni, sudah tentu masing masing dah berkira-kira nak bagi duit raya kan. Inilah peluang untuk anda mulakan bisnes online terbaik ini untuk dapatkan duit tambahan.

Memberi duit raya ini pun salah satu kita bersedekah dan juga mengembirakan orang yang menerima. Mestilah kita pun bahagia dapat memberi lebih.

  1. Beli keperluan rumah
    Satu benda yang diela sendiri dapat buat dalam bisnes Shaklee ni apabila dapat duit bulanan dari bonus Shaklee adalah membeli keperluan rumah.

Diela sendiri sebagai seorang surirumah memang rasa sangat banyak keperluan rumah yang dapat di selesaikan dengan adanya duit extra ni tau.Jadi tersangat lah rugi kalau korang tak grab peluang Insentif Shaklee ini.

Jadi Ahli Shaklee Hari Ini!

Macam mana? Anda tertarik dengan tawaran Insentif Shaklee yang bermula pada bulan April ini. Apa tunggu lagi?

Jom jadi Ahli Shaklee

Jom daftar ahli shaklee hari ini dan rebut peluang untuk melayakkan diri anda dalam Insentif Shaklee.

*Baca entry lain berkaitan Insentif Shaklee

Leave a Comment