Krim Herbal Shaklee Untuk Masalah Ruam Bayi

Krim Herbal Shaklee Untuk Masalah Ruam Bayi sudah menjadi pilihan ramai ibu di luar sana kerana ianya terbukti  selamat digunakan untuk kulit bayi. Saya yakin ramai ibu di luar sana tercari-cari krim yang selamat untuk bayi anda kan? Insyallah krim Herbal Shaklee  bebas bahan kimia merbahaya dan tidak mengandungi Parabens serta selamat  digunakan untuk membantu mengurangkan masalah ruam bayi anda.

krim herbal shaklee

Krim Herbal Shaklee atau nama sebenarnya, Herbal Blend Cream Multipurpose merupakan krim yang paling selamat dan sering digunakan untuk masalah ruam bayi. Ramuan krim ialah gabungan 4 jenis tumbuhan yang mempunyai fungsi yang tersendiri.

4 Bahan Utama Dalam Krim Herbal Blend Shaklee

Krim herbal Shaklee diperbuat daripada 4 jenis tumbuhan semulajadi. Oleh sebab itu krim ini sangat berkesan dan selamat untuk diguna pakai kepada bayi ataupun orang dewasa. Antara tumbuhan yang terkandung di dalam krim Herbal Shaklee ialah :

1. Sage

  • bertindak sebagai antiinflammation/ antiradang

2. Horse Chesnut

  • Ada efek ke atas saluran darah
  • Antiinflammation

3. Yarrow

  • Antibacteria, antivirus,antifungus
  • bertindak macam cool fever

4. Rosemary

  • Antibakteria
  • boleh melancarkan peredaran darah

 

herbal blend cream shaklee

 Antara kegunaan krim Herbal Blend Shaklee ini:

– masalah ruam,  ruam susu, ruam lampin ruam panas

– melecur

– chicken pox

– gatal-gatal

– gigit nyamuk

Krim Herbal Untuk Siapa?

Walaupun krim herbal shaklee ini terkenal untuk kegunaan masalah ruam bayi,  namun orang dewasa juga boleh menggunakannya. Boleh dikatakan krim ini wajib ada di setiap rumah sebagai first aid.

Pengalaman sendiri menggunakan Krim Herbal Shaklee.

Saya sendiri menggunakan krim herbal Shaklee untuk masalah melecur. Setiap kali terkena minyak panas atau terpegang benda panas di dapur,  cepat-cepat saya apply krim ni di tempat yang melecur. Alhamdulillah, takde pon gelembung air yang muncul dan tempat melecur pon clear dari kesan parut.

Yang bestnya krim herbal shaklee ni ada effect menthol yang mana kita akan rasa cooling effect apabila di apply kat kulit.  Sebab itu, kulit baby yang sensitif sangat sesuai kerana krim ini dirumuskan dengan tumbuhan semulajadi yang berfungsi sebagai antiinflammation.

 

Jom dapatkan Krim Herbal Shaklee hari ini!

 

ruam bayi

 

Dapatkan “Krim Herbal Shaklee” dengan Pengedar Shaklee Seremban dengan cara Whatsapp atau Call saya di talian 0145010786.

Pastikan anda mendapatkan produk shaklee dari team SuperStarzFamily diseluruh Malaysia yang berdekatan anda kerana team kami mendapat bimbingan dari doktor berpengalaman serta pakar nutrisi dengan 20 tahun pengetahuan produk.

 

Anda berminat untuk tahu mengenai :

Mendaftar Ahli Secara Percuma > Klik sini

Promosi Bulan Disember 2017 > Klik sini


pengedar shaklee seremban dan seluruh malaysia

Leave a Comment