Kelebihan Jadi Ahli Shaklee : Untung Dari Beli Shaklee Di Lazada

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee lebih Untung dari Beli Shaklee Di Lazada kerana banyak manfaat yang bakal anda perolehi sebagai ahli shaklee. Namun masih ramai orang di luar sana yang tidak tahu kelebihan jadi ahli shaklee kerana mereka lebih memilih beli shaklee di lazada hanya untuk mendapatkan harga murah semata-mata.

 

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee Untung Dari Beli Shaklee Di Lazada

Banyak kelebihan jadi ahli shaklee dan kelemahan beli shaklee di Lazada yang bakal saya kongsikan dalam entry ini . Pastikan anda membaca sampai habis ya. 🙂 Memang tidak dinafikan harga produk shaklee di lazada lebih murah tetapi banyak kelemahan yang patut anda tahu agar keselamatan diri anda lebih terjamin. Ingat ya, nak beli supplemen bukan macam nak beli baju semudah kita tengok, minat dan terus beli tanpa sebarang konsultasi.

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee Lebih Menguntungkan

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee Untung Dari Beli Shaklee Di Lazada (2)

Nak tahu apa kelebihan jadi ahli shaklee berbanding anda beli shaklee di lazada? Jom tengok satu persatu.

  1. Pertama, untuk menjadi ahli shaklee anda perlu membayar Yuran Keahlian RM75 sahaja untuk menikmati kelebihan jadi ahli shaklee. Yuran keahlian ini adalah RM65 + RM10 (postage) untuk penghantaran KIT SHAKLEE bagi mengaktifkan keahlian shaklee anda.
  2. Kedua, apabila anda sudah menjadi ahli shaklee, secara automatik anda terus boleh membeli produk shaklee dengan harga yang lebih jimat dengan diskaun sebanyak 15%-25% daripada harga jualan untuk setiap pembelian produk shaklee. Sangat menjimatkan bukan?
  3. Ketiga, Shaklee menawarkan CASH BONUS kepada semua yang sudah menjadi ahli shaklee berdasarkan cara kiraan point. Setiap produk shaklee mempunyai nilai point tertentu dan untuk melayakkan anda mendapat CASH BONUS, setiap pembelian produk shaklee anda mestilah mencapai syarat minimum 150 point. Dengan ini, anda layak menerima bonus shaklee yang akan di masukkan terus ke akaun peribadi anda berdasarkan point yang anda dapat setiap bulan.

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee Untung Dari Beli Shaklee Di Lazada (2)

haaa.. macam mana? best kan jadi ahli shaklee ni?

Dapatkan Produk Shaklee dengan Pengedar Shaklee Seremban.

 

 

3 Kelemahan Beli Shaklee Di Lazada

 

Ramai orang tidak di tawarkan dengan kelebihan jadi ahli shaklee menyebabkan mereka sanggup beli shaklee di lazada hanya untuk mendapatkan harga yang lebih murah. Tapi tahukah anda, ada 3 kelemahan yang anda perlu anda tahu sekiranya anda membeli secara online di lazada.

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee Untung Dari Beli Shaklee Di Lazada(3)

 

1. Kualiti Produk Shaklee

Sekiranya anda beli shaklee di Lazada, anda tidak pasti bagaimana cara mereka menyimpan stok produk shaklee. Dengan ini, anda tidak dapat pastikan sama ada stok yang mereka simpan adalah stok lama ataupun stok baru berbanding anda beli direct dari Shaklee Hq. Shaklee sentiasa memastikan stok berada dalam keadaan baik dan sangat menjaga kualiti produk.

 

2. Tidak di tawarkan Keahlian Shaklee

Saya pernah berhubung dengan salah seorang pengguna tegar shaklee yang telah mengamalkan shaklee selama 4 tahun tapi masih tidak mendaftar ahli shaklee. Dia menyatakan rasa ruginya dia kerana tidak pernah di tawarkan menjadi ahli shaklee padahal sudah lama mengamalkan produk shaklee secara konsisten.

Jika anda beli shaklee di Lazada, Lazada tidak akan pernah menawarkan anda menjadi ahli shaklee walau berapa banyak sekalipun anda beli shaklee di situ. Padahal jika pembelian anda melebihi RM700 dengan 200 point , anda sudah layak untuk mendapat keahlian secara percuma tanpa perlu bayar RM75 yuran keahlian pun! Malah secara tidak langsung anda akan terus dapat Cash Bonus dari shaklee. Jadi, anda rasa macam mana? Untung ke beli shaklee di Lazada?

 

3. Tidak Di ajar Cara Makan Yang Betul

Shaklee mengajar ahlinya untuk membuat 3S iaitu Share, Sponsor anda Service. Tapi apabila anda beli shaklee di Lazada, mereka tidak akan service anda dengan baik. Malah cara makan pun tidak di ajar secara detail. Label cara makan di botol shaklee tidaklah sama dengan orang yang memang mempunyai masalah kesihatan.

Sangat bahaya untuk anda yang mempunyai masalah kesihatan beli shaklee di Lazada setelah menggoogle produk shaklee di internet. Ini sangat tidak di galakkan bagi mengelakkan anda tersalah ambil produk shaklee yang boleh menambah risiko terhadap penyakit yang sedia ada. Sebagai contoh, siapa yang pernah mengalami cyst, tidak di galakkan mengambil ESP dan Alfalfa kerana dua produk ini ada kandungan soya. Jadi, hati-hati ketika anda ingin beli shaklee di Lazada.

Setiap kali saya dapat tahu ada orang beli di Lazada, saya rasa konfius, bagaimana orang-orang ini yakin membeli supplemen secara online tanpa konsultasi cara makan yang betul ya. Kalaulah sepanjang dia makan shaklee berlaku sesuatu pada dia, kat siapa dia nak rujuk? Tak kan nak salahkan produk?

Sebab itu, saya nasihatkan kepada anda yang membaca tulisan saya ini agar tidak membuat keputusan untuk membeli produk shaklee di Lazada atau di mana-mana stokis yang menjual secara terang-terangan. Cari lah pengedar shaklee yang mahir dan berpengetahuan mengenai produk shaklee untuk memberikan konsultasi cara makan yang betul untuk anda.

 

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee Dengan Team SuperStarzFamily

 

Sekiranya anda berminat untuk menikmati kelebihan jadi ahli shaklee dengan saya dari team SuperStarzFamily anda boleh terus hubungi saya di talian 0145010786 atau klik whatsapp sekarang. Nak tahu apa kelebihan yang bakal anda dapat jika anda daftar ahli shaklee dengan saya?

 

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee Untung Dari Beli Di Lazada(5)

 

1. Cara makan yang betul

Team kami di ajar untuk memberikan cadangan vitamin berdasarkan masalah customer yang datang. Bukan sekadar menjual sahaja. Kami biasanya akan bertanya mengenai masalah yang di hadapi secara detail sebelum mencadangkan yang sesuai. Setelah barang sampai ke tangan customer barulah kami akan memberikan jadual makan yang berkesan.

 

2. Stok Produk berkualiti

Produk shaklee yang kami cod atau pos adalah stok produk yang berkualiti buakn lah stok yang kami simpan berbulan-bulan lamanya. Jadinya , produk lebih berkualiti berbanding anda beli shaklee di lazada

 

3. Mendapat bimbingan dari pakar nutrisi dan doktor berpengalaman

Team kami mendapat bimbingan dari pakar nutrisi dan doktor berpengalaman untuk membantu masalah customer yang ingin berikhtiar dengan shaklee. Jadinya, ilmu yang kami dapat kami gunakan untuk konsultasi dan beri bimbingan kepada customer. Bukan sekadar menjual semata-mata.

 

Banyak lagi kelebihan jadi ahli shaklee yang anda boleh nikmatinya dengan cara daftar ahli shaklee sekarang

dan anda terus layak mendapat harga yang lebih MURAH DAN JIMAT dari anda beli shaklee di Lazada.

 

Hubungi saya , Dieyla Pengedar Shaklee Seremban 0145010786 untuk maklumat lanjut.

 

Hanya pelanggan yang mendapatkan produk shaklee dari saya sahaja yang

akan mendapat bimbingan pakar nutrisi dan doktor berpengalaman 21 tahun dalam team SuperStarzFamily

pengedar shaklee seremban , pengedar vivix seremban

 

Leave a Comment