Harga Vivix Shaklee : Harga Vivix Sebotol dan Harga Vivix Promosi

Mungkin anda pernah tertanya tanya  sebelum ni berapa sebenarnya Harga Vivix Shaklee?  Haa,  jangan risau sebab dalam entry kali ini saya akan ceritakan kepada anda Harga Vivix Shaklee Sebotol dan Harga Vivix Shaklee Promosi supaya anda dapat beli Vivix dengan harga lebih jimat.

harga vivix shaklee

Harga Vivix Sebotol dan Harga Vivix Promosi

Kalau ikut logik akal,  mesti lah harga vivix Promosi lagi murah berbanding harga Vivix sebotol.  Betul tak?  Yaa,  tepat sekali!  Memandangkan bulan ini Shaklee buat promosi VIVIX SHAKLEE –  Buy 6 Free 1, jadi harga vivix jadi lebih murah dari harga biasa.

Harga Vivix sebotol ialah Rm503.50 kepada yang bukan ahli.  Bagi anda yang berminat untuk mendaftar ahli secara percuma,  anda boleh buat pembelian 2 botol Vivix dengan hanya RM766 sahaja setelah mendapat potongan sebanyak 5%. Kat sini anda dah jimat hampir RM300 lebih tau. Belum lagi termasuk harga promosi.

Untuk harga Vivix Promosi,  anda ada pilihan sama ada BELI 2 BOTOL VIVIX dengan diskaun 5% atau BELI 6 BOTOL VIVIX dapat Free sebotol VIVIX lagi. Dengan cara ini, anda boleh dapat jimat banyak untuk sebotol Vivix Shaklee. Yang paling best, anda boleh beli ramai-ramai untuk grab Promo Buy 6 Free 1 dan harga sebotol VIVIX akan jadi lebih murah lebih dari harga ahli. Best ke best? nak tahu harga special tuu , cepatt Whatsapp ” Vivix Promosi ” ke 0145010786 sekarang!

cara minum Vivix Shaklee

Kenapa Semua Orang Kena Minum Vivix Shaklee?

Vivix Shaklee merupakan jus pati antioksidan yang paling tinggi dengan tumbuhan semulajadi. Vivix membantu membaiki sel-sel yang dah rosak akibat radikal bebas.Apabila sel rosak, pelbagai penyakit boleh terjadi. Semua orang tak boleh lari dari terkena radikal bebas dengan keadaan kita selarang yang terdedah dengan pencemaran di udara , asap rokok merata-rata, dan sebagainya.

Alhamdulillah sekarang semakin ramai orang sedar akan kepentingan menjaga kesihatan. Jadi, Vivix Shaklee sudah menjadi satu keperluan untuk semua orang minum bagi membantu kesihatan secara menyeluruh, Hanya sesudu vivix banyak manfaat untuk keseluruhan kesihatan tau!

Bagaimana Cara Minum Vivix Shaklee?

 

cara makan vivix

 

Cara makan Vivix Shaklee ini exclusive kepada anda yang membuat belian dengan saya. Saya akan bagi cara makan Vivix Shaklee setelah barang sudah sampai di tangan anda dengan selamat.

Saya Pengedar Vivix Shaklee dalam Team SuperstarzFamily yang mendapat bimbingan doktor dan pakar nutrisi bertauliah. Oleh itu,  jika anda mendapatkan Vivix Shaklee dari saya, saya akan berikan konsultasi special berdasarkan masalah kesihatan anda supaya saya dapat membantu menyelesaikan masalah anda.

Jangan berlengah lagi!

Dapatkan Vivix Shaklee anda harini dengan harga Vivix Promosi lebih jimat daripada biasa.

Whatsapp saya 0145010786 untuk selit sebotol Vivix dengan pembelian beramai-ramai.

Siapa cepatt, dia dapatt !


pengedar shaklee seremban dan seluruh malaysia

3 thoughts on “Harga Vivix Shaklee : Harga Vivix Sebotol dan Harga Vivix Promosi”

 1. Wah,

  Info yang sangat menarik.
  Memang patut cuba vivix ni. Setiap orang patut consume vivix setiap hari.

  Ada promo bulan ni lagi jimat beli vivix.

  Amalkan gaya hidup sihat dengan vivix

  Reply

Leave a Comment