Harga Vivix Shaklee 2017

Nak beli Vivix Shaklee tapi tak tahu harga Vivix Shaklee? Jangan risau, teruskan baca entry ini jika anda nak tahu berapa harga Vivix Shaklee.

harga vivix Shaklee 2017

HARGA VIVIX SHAKLEE 2017

Dalam entry kali ini, anda akan tahu berapa harga Vivix Shaklee 2017. Selain itu, saya akan kongsikan info mengenai :

  • Apa rasa Vivix Shaklee?
  • Berapa lama boleh bertahan dengan Vivix Shaklee?
  • Apa kesan sampingan dengan Vivix Shaklee?
  • Bagaimana cara nak dapat Vivix Shaklee dengan harga yang lebih jimat?

Sedap Ke Rasa Vivix Shaklee?

Vivix Shaklee dipatenkan khas dalam bentuk cecair berwarna maroon gelap. Warna Vivix ini adalah di ambil dari anggur Muscadine. Rasa Vivix adalah masam-masam manis. Sebab tu, tak pernah lagi dapat feedback dari customer rasa Vivix Shaklee tak sedap tau! Memang sedap sampaikan nak jilat sudu. hihi

Sebotol Vivix Shaklee Tahan Berapa Lama?

Sebotol Vivix Shaklee mengandungi 150ml dan ianya sangat pekat. Berapa lama Vivix Shaklee boleh bertahan sebenarnya bergantung kepada masalah customer. Untuk orang yang tidak mempunyai masalah kesihatan, Vivix Shaklee bertahan selama sebulan lebih dengan pengambilan yang konsisten.

Ada Kesan Sampingan Ke?

Kesan sampingan yang anda akan dapat apabila minum Vivix Shaklee adalah kesihatan bertambah baik kerana fungsi Vivix Shaklee itu sendiri membantu membaiki sel-sel yang dah rosak di dalam badan. Namun, tidak dinafikan ada juga sesetengah customer mendapat HEALING CRISIS apabila minum Vivix Shaklee. Jangan risau, itu adalah petanda Vivix Shaklee tengah buat kerja dia 🙂 Sebab itu, penting dapatkan Vivix Shaklee dari pengedar yang bertauliah supaya tidak menimbulkan rasa takut apabila anda berada di fasa healing crisis.

Bagaimana cara nak dapatkan Vivix Shaklee dengan harga lebih jimat?

Harga Vivix Shaklee 2017 adalah RM503.50 sebotol. Untuk mendapat harga Vivix Shaklee dengan lebih jimat ada 2 cara :

1. BELI 2 BOTOL VIVIX SHAKLEE DENGAN KEAHLIAN PERCUMA

TWINPACK VIVIX SHAKLEE

Anda boleh membuat pembelian 2 botol Vivix Shaklee untuk mendapatkan harga Vivix Shaklee dengan harga lebih jimat.Anda akan jimat lebih RM200 dan secara automatik anda mendapat keahlian secara percuma! Bukan itu sahaja, penghantaran Vivix Shaklee ke rumah anda juga PERCUMA dan anda bakal terima cash bonus pada bulan berikutnya sebanyak RM30.

2. GRAB PROMOSI VIVIX SHAKLEE PADA BULAN DISEMBER 2017.

Promo Vivix shaklee

yes! untuk lebih jimat, anda perlu grab promosi Vivix Shaklee pada bulan ini untuk mendapat lebih banyak penjimatan. Harga Vivix Shaklee bulan ini jauh lebih jimat dari bulan-bulan yang lain tau!

NAK BELI VIVIX TAPI TAK TAHU CARA NAK ORDER ?

berminat untuk grab promosi Vivix Shaklee? tapi tak tahu macam mana nak order? anda boleh terus hubungi saya di 0145010786 untuk respon segera atau anda juga boleh tinggalkan no telefon di ruangan komen untuk saya hubungi anda.

ATAU

Klik sini untuk terus order di web shaklee.

 

sebarang pertanyaan , jangan malu-malu nak tanya ok.

boleh terus hubungi saya di 0145010786 ya! 🙂


pengedar shaklee seremban dan seluruh malaysia

Leave a Comment