Daftar Ahli Shaklee 2017

Cara Daftar Ahli Shaklee 2017 dengan yuran keahlian RM69 atau secara percuma. Entry kali ini saya kongsikan Cara Daftar Ahli Shaklee untuk mendapatkan produk shaklee dengan lebih jimat.

 

DAFTAR AHLI SHAKLEE 2017

 

Ada 2 cara untuk Daftar Ahli Shaklee iaitu dengan bayaran Yuran Keahlian RM69  atau secara  PERCUMA.Untuk menjadi Ahli Shaklee anda mestilah berdaftar dengan mana-mana Pengedar Shaklee yang berdaftar.

Daftar Ahli Shaklee Dengan Yuran Keahlian RM69

Untuk Daftar Ahli Shaklee, anda hendaklah membayar yuran keahlian RM69 untuk saya daftarkan secara online. Selain itu, anda perlu memberikan sedikit maklumat seperti gambar di bawah untuk saya key in data anda ke dalam website shaklee.

Setelah saya key in data anda , shaklee akan SMS “ID Shaklee dan password” ke nombor anda untuk anda log in ke website shaklee.Dengan ini, anda sudah selamat mendaftar sebagai ahli shaklee dan boleh membuat pembelian secara online.

Daftar Ahli Shaklee

Daftar Ahli Shaklee Secara Percuma

Untuk Daftar Ahli Shaklee secara PERCUMA, anda hendaklah membuat belian sebanyak 200point produk shaklee dalam satu resit pembayaran untuk melayakkan anda mendapat keahlian percuma secara automatik. Mudahkan? Dengan cara ini, anda tak perlu membayar yuran keahlian RM69.

Ok, untuk memudahkan anda daftar ahli shaklee secara percuma, saya sangat suka mencadangkan untuk anda membeli TWINPACK VIVIX (2 botol VIVIX) untuk melayakkan anda mendapat keahlian secara percuma. Dengan pembelian 2 botol VIVIX, anda bukan sahaja dapat keahlian secara percuma tapi anda juga bakal mendapat cash bonus sebanyak RM25.

daftar ahli shaklee percuma

Berita baik untuk anda!

Pembelian Twinpack VIVIX pada bulan November 2017, anda akan dapat 5% lagi diskaun khas untuk yang baru nak daftar ahli shaklee. Yang dah jadi ahli shaklee  tak valid ye.  Jadinya, RUGI kalau tak daftar sekarang!

Kelebihan Daftar Ahli Shaklee

👉 Anda akan dapat diskaun sehingga 15-20% setiap produk pembelian.

👉 Anda akan dapat cash bonus apabila pembelian anda mencapai 150point dan ke atas dalam masa sebulan.

👉 Anda akan dapat Starter kit percuma yang mengandungi buku, jurnal dan majalah Shaklee

👉 Anda boleh hadiri kelas2 shaklee secara percuma yang di anjurkan oleh Shaklee.

👉 Anda akan ditawarkan peluang untuk mendapat CAR BONUS dan CONVENTION.

Best kann dah jadi ahli Shaklee ni..

Pentingnya Konsultasi Sebelum Beli Vitamin Shaklee.

Konsultasi sangat penting sekiranya anda hendak membeli vitamin shaklee. Pastikan anda mengambil langkah berhati-hati kerana tak semua vitamin shaklee selamat untuk di makan bagi sesetengah keadaan.  Sebagai contoh,  orang yang ada masalah hormon tak boleh ambil ESP . Jadi,  sangat penting untuk anda memilih pengedar shaklee yang mempunyai ilmu pengetahuan mengenai  produk untuk anda mendaftar menjadi ahli shaklee.

Sebaiknya anda mendaftar dengan pengedar Shaklee yang mempunyai latar belakang atau kumpulan yang mendapat bimbingan doktor dan pakar nutrisi. Hal ini adalah untuk mengelakkan anda daripada mendapat pengedar yang tidak memberikan konsultasi kepada anda terutama sekali jika anda membeli shaklee di toko jamu atau di pasaraya.

sekiranya anda mencari Pengedar Shaklee yang mempunyai bimbingan doktor dan pakar nutrisi, anda boleh hubungi Pengedar Shaklee Seremban atau team #SuperstarzFamily.


pengedar shaklee seremban dan seluruh malaysia

3 thoughts on “Daftar Ahli Shaklee 2017”

Leave a Comment