Cash Rebate Lumayan & Supplemen Percuma Setiap Bulan

Siapa je tak suka bila kita beli sesuatu barang dapat pulangan cash rebate. Haa dah tahu ke belum kalau anda beli mana-mana produk Shaklee anda layak dapat cash rebate yang lumayan tau! Tapi ada syaratnya.

Diela tahu ramai sangat yang dah jadi ahli Shaklee tapi belum tahu lagi tentang pembelian produk Shaklee boleh melayakkan anda dapat cash rebate ini. Pastikan anda baca entry ini sampai habis untuk tahu bagaimana cara nak dapatkan cash rebate shaklee.

Apa itu Cash Rebate Shaklee?


Cash rebate memberikan pulangan dalam bentuk tunai apabila anda berbelanja mana-mana produk shaklee dengan syarat minimum 150 UV (points).

Best ke best dapat cash rebate
RM300 lebih tu terus di bank
in ke akaun kita 😍


Yang bestnya cash rebate yang bakal anda dapat bermula RM25 sehingga dapat mencecah ribuan atau pun jutaan ringgit dalam masa sebulan.Wow! betul ke ni?

Syarat Untuk Dapat Cash Rebate


Sebagai pengguna produk shaklee jangan lepaskan peluang untuk dapat cash rebate yang Shaklee tawarkan ini.

Mudah je syarat untuk dapatkan cash rebate shaklee.

  1. Mesti berdaftar sebagai ahli Shaklee
  2. Beli produk shaklee minimum RM400
  3. Cash rebate bermula dengan serendah 150 uv (points) mengikut percent
  4. Cash rebate ini dikira berdasarkan point terkumpul dalam masa 1 bulan sahaja.

Cash rebate hanya layak kepada orang yang daftar ahli shaklee dan juga menggunakan ID shaklee untuk pembelian produk shaklee.

jadual kiraan cash rebate dengan point UV terkumpul pada bulan yang sama.


Sekiranya anda dah berdaftar sebagai ahli tapi tidak membeli menggunakan ID shaklee anda, anda tidak akan dapat cash rebate.

Cara nak beli sendiri dengan ID sendiri ialah:

  • order sendiri melalui website Shaklee
  • order melalui upline anda (orang yang daftarkan anda sebagai ahli shaklee)
  • beli di branch Shaklee (ada 8 branch Shaklee seluruh negara)

Sekiranya anda belum menjadi ahli Shaklee, boleh terus hubungi Diela di talian 0145010786 untuk saya daftarkan.

Produk Shaklee Untuk Dapat Cash Rebate


Antara produk Shaklee yang anda boleh beli untuk dapatkan cash rebate.

Set Hello New You

“ Set Hello New You ” Shaklee adalah program
yang mudah untuk diikuti yang menggabungkan produk Shaklee dengan nutrisi yang seimbang, pelan berpuasa yang fleksibel, pemakanan seimbang serta senaman untuk membantu anda menguruskan berat badan dengan berkesan.

Best Seller Set

Cash rebate lumayan
“ Best Seller Set ” Shaklee adalah vitamin lengkap untuk seisi keluarga terutama untuk kesihatan ibu semasa hamil, menyusu dan berpantang.

Syoknya Cash Rebate Dapat Percuma Vitamin


Bestkan bila dapat cash rebate automatik kita dapat beli vitamin percuma setiap bulan.Tak kiralah anda buat bisnes atau pun sebagai pengguna tegar Shaklee sahaja pun masih boleh berpeluang untuk dapat cash rebate.

Tunggu apa lagi,jom jadi ahli shaklee bulan ini dengan grab promo bulan ini dengan cash rebate yang lumayan.

Jangan lupa baca entry lain berkaitan CASH REBATE yang Shaklee tawarkan.

Leave a Comment