Cara Daftar Ahli Shaklee Secara Percuma Sekarang

 

Cara Daftar Ahli Shaklee Secara Percuma dengan Pengedar Shaklee Seremban dalam team SuperstarzFamily. Dalam entry ini, anda boleh mengetahui Cara Daftar Ahli Shaklee Secara Percuma secara automatik tanpa membayar yuran keahlian.

cara daftar ahli shaklee secara percuma

Ada 2 Cara Daftar Ahli Shaklee Secara Percuma sama ada dengan pembelian produk shaklee bernilai RM700 atau dengan pembelian TWINPACK VIVIX. 2 cara ini akan melayakkan anda untuk mendapat keahlian secara automatik tanpa bayaran yuran keahlian sebanyak RM69.

Cara Daftar Ahli Shaklee Secara Percuma Dengan Pembelian Produk Shaklee Bernilai RM700.

Shaklee menawarkan keahlian secara percuma sekiranya anda membuat  pembelian produk shaklee sekurang-kurangnya 200point. Jadi, untuk melayakkan anda mendapat 200 point, anda hendaklah membuat pembelian produk shaklee bernilai RM700. Bagaimana caranya? caranya anda boleh mengumpul order bersama-sama adik-beradik, keluarga , kawan-kawan ataupon jiran untuk membuat pembelian dalam satu resit pembayaran yang sama. Dengan cara ini, anda layak untuk mendapat keahlian secara percuma. Mudah kan?

Cara Daftar Ahli Shaklee Secara Percuma Dengan Pembelian Twinpack VIVIX.

Dengan pembelian Twinpack VIVIX , anda layak untuk mendapat keahlian secara percuma. Jadi tak perlu hairan kenapa bila beli Twinpack VIVIX , anda akan dapat keahlian secara percuma kerana 2 botol VIVIX bersamaan lebih 200point. Cumanya untuk bulan November 2017 , khas untuk anda yang belum mendaftar sebagai ahli, anda bakal mendapat 5% lagi diskaun dengan pembelian Twinpack Vivix. Ini bermakna bulan ini terlebih jimat dari bulan-bulan lain sekiranya anda mendaftar ahli shaklee tau!

PROMO VIVIX SEHINGGA HUJUNG BULAN NOVEMBER 2017

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

Saya lebih suka customer mendaftar ahli shaklee dengan cara daftar ahli shaklee secara percuma ataupon dengan bayaran yuran keahlian RM69. Hal ini kerana banyak sangat kelebihan yang bakal anda dapat setelah menjadi ahli shaklee.

  1. Anda bakal mendapat harga yang lebih jimat dari harga biasa. Beza harga ahli dengan harga biasa lebih kurang jimat RM20-RM100 mengikut setiap produk.
  2. Anda bakal mendapat starter kit secara percuma dengan keahlian RM69 atau pon dengan keahlian secara percuma. Starter kit ini merangkumi jurnal, majalah dan list harga shaklee. Ini membantu anda untuk mengenal syarikat shaklee dengan lebih mendalam.
  3. Anda bakal mendapat point dari setiap pembelian produk shaklee. Jika bulan tersebut anda dapat lebih dari 150point, anda layak mendapat bonus shaklee.
  4. Anda bakal mendapat bonus shaklee setiap bulan dengan 150 point ke atas. Bonus shaklee ini akan direct di bank in kan ke akaun peribadi anda pada  setiap 14 haribulan.
  5. Anda bakal menyertai group eksklusif untuk mengetahui dan belajar mengenai produk.
  6. Anda boleh join bisnes Shaklee pada bila-bila masa yang anda suka. Daftar ahli shaklee bukan bermakna anda perlu buat bisnes, tapi once anda tergerak hati nak buat bisnes, anda tak perlu buat apa-apa bayaran pon untuk memulakan bisnes. Cuma pastikan id shaklee anda aktif sahaja.

banyak kan kelebihan ahli shaklee yang bakal anda dapat!

Pastikan anda daftar keahlian secara percuma atau dengan yuran keahlian RM69 dengan team SuperstarzFamily atau Pengedar Shaklee Seremban untuk mendapat kesemua kelebihan di atas.


pengedar shaklee seremban dan seluruh malaysia