Apa yang best tentang Shaklee Fun Day ?

Meriahnya betul Shaklee HQ Pada 18 Mac baru-baru ini kerana Shaklee anjurkan Acara Shaklee Fun Day dengan tawaran harga yang lebih banyak diskaun buat pengguna Shaklee.

Shaklee Fun Day ini adalah satu acara untuk memeriahkan lagi Bisnes Shaklee dengan menarik lebih ramai pelanggan yang nak cuba produk Shaklee dengan harga lebih jimat.

Shaklee Fun Day ini diadakan di 4 Shaklee Shop terpilih iaitu Home Office Sunway, Branch Kuala Lumpur, Johor Bahru dan Kota Bahru.

Bila Shaklee buat je Shaklee Fun Day ini, sangat beruntung buat kita sebagai pengguna Shaklee kerana masa inilah kita boleh grab produk Shaklee dengan lebih banyak diskaun! Siapa je yang nak lepaskan peluang beli Shaklee dengan harga lebih murah dan lebih jimat kan.

Peluang Untuk Cuba Dan Rasa Produk Shaklee

Untuk anda yang memang suka nak cuba dulu dan lihat sendiri produk Shaklee sangat digalakkan untuk hadir acara Shaklee Fun Day ini. Anda juga boleh beli dengan harga yang lebih jimat daripada harga ahli tau!

Air Performance Drink Lime secara percuma
Dapat rasa Cinch Shake Coklat yang sedap!

Kelebihan Shaklee dari dulu sampai sekarang yang paling Diela suka adalah setiap kali ada acara di Shaklee HQ mesti akan dapat doorgift yang best dan dapat rasa minuman Shaklee yang sedap secara percuma.

Promosi Istimewa Youth Skincare


Sebagai pengguna tegar produk Shaklee sudah semestinya tidak akan melepaskan peluang dengan tawaran harga istimewa di Shaklee Fun Day ini. Bayangkan produk yang memang disukai ramai untuk sesiapa yang nak kulit cantik dan bersih dengan Set Youth Skincare boleh beli dengan harga yang sangat jimat.

 1. Pencuci Muka (Youth Luminous Gel Cleanser) – RM150.10
 2. Toner ( Youth Perfecting Toner) – RM154.85
 3. Night Cream Rich – RM122.40
 4. Set Basic Youth ( Cleanser+ Toner+ SPF50) – RM440.10

Banyak sangat potongan harga semasa Shaklee Fun Day! Syukur Alhamdulillah Shaklee bermurah hati nak bagi harga special kepada semua pengguna Shaklee.

Kelebihan Shaklee Fun Day

Sebenarnya banyak sangat kelebihan apabila Shaklee mengadakan Shaklee Fun Day ini kepada pengguna Shaklee dan juga yang berbisnes Shaklee.

Bagaimana nak jadi Ahli Shaklee?

Untuk mendaftar sebagai ahli shaklee hanya RM35 sahaja diperlukan sebagai yuran keahlian seumur hidup. Sekiranya anda ingin mendaftar, anda ada 2 pilihan sama ada :

1) Daftar ahli dengan cara Whatsapp ” Daftar Ahli Shaklee” ke talian 0145010786
Atau
2) Daftar Ahli secara online

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee Dengan Pengedar Shaklee Seremban

 • dapat harga jimat, diskaun 15-20 % setiap produk shaklee
 • dapat cara makan yang betul dengan bimbingan pakar nutrisi dan doktor berpengalaman
 • boleh sertai nutrisi dengan doktor atau nutrisi shaklee secara online dan offline secara percuma
 • di ajar cara untuk log in website www.shaklee.com.my
 • dapat access dengan pakar nutrisi shaklee
 • boleh report direct ke shaklee jika barang rosak atau expired
 • berpeluang jana income dengan Shaklee tanpa modal
 • paling best dapat cash back dari shaklee jika pembelian 150 point ke atas

Bagaimana nak mulakan bisnes Shaklee?


Untuk anda yang berminat memulakan bisnes Shaklee, anda digalakkan untuk berdaftar dengan Diela supaya saya boleh terus guide anda dalam bisnes Shaklee. Inilah peluang anda untuk dapatkan duit raya awal dari Shaklee. Jom sertai Bisnes Shaklee hari ini!


Hanya mendaftar sebagai Ahli Shaklee anda dah layak untuk memulakan bisnes Shaklee. Murah kan? Tiada modal diperlukan untuk anda mulakan bisnes shaklee.

Disinilah kelebihan Shaklee Fun Day untuk anda yang berbisnes kerana anda boleh kumpul order dari customer untuk beli produk shaklee dengan harga lebih jimat dari biasa.

Leave a Comment