5 Produk Keputihan Shaklee Yang Terbaik Untuk Wanita

5 produk keputihan Shaklee yang terbaik untuk wanita masakini.Nak tahu apa produk keputihan Shaklee itu? Jom teruskan baca entry ini. Semoga entry ini dapat membantu anda yang sedang mengalami masalah keputihan.

5 produk keputihan shaklee yang terbaik

Produk keputihan Shaklee mengandungi 5 jenis produk yang mempunyai fungsi semulajadi yang dapat membantu masalah keputihan. Jangan risau kerana produk ini dijamin halal , selamat dan berkesan dan paling penting disahkan oleh KKM.

5 Produk Keputihan Shaklee Yang Terbaik Untuk Wanita

Produk keputihan Shaklee  terbaik untuk wanita yang menghadapi masalah keputihan yang teruk. Untuk mendapat kesan yang optimum, pastikan anda mendapatkan produk ini dari Pengedar Shaklee yang sah berdaftar dengan bimbingan pakar nutrisi dan doktor berpengalaman.

Antara 5 produk keputihan Shaklee ialah :

Garlic Complex

SET KEPUTIHAN 1

Garlic Complex merupakan supplemen yang berasaskan herba iaitu bawang putih. Terdapat bahan aktif di dalam bawang putih yang sangat bagus untuk membunuh kulat,bakteria dan microb.Oleh sebab itu, Garlic Complex berfungsi sebagai antifungus, antibiotik semulajadi dan antibakteria untuk membunuh kulat penyebab keputihan.

Bcomplex

SET KEPUTIHAN 3

Bcomplex merupakan vitamin B yang sangat diperlukan oleh badan manusia.Di dalam Vitamin Bcomplex , terdapat vitamin B1 (Tiamin) yang berfungsi sebagai converter yang menukarkan karbohidrat kepada tenaga. Apabila kita makan, makanan yang kita makan akan menjadi gula di dalam badan, di sinilah peranan Bcomplex untuk menukarkan gula tersebut kepada tenaga. Keputihan yang berlaku akan menjadi semakin teruk sekiranya gula ini tidak ditukarkan menjadi tenaga, malah menjadi makanan kepada kulat membiak dengan sangat banyak!

Alfalfa Complex

SET KEPUTIHAN 2

Alfalfa Complex berasal dari tumbuhan berakar  yang menjalar ke dalam tanah. Kalau anda tengok pokok alfalfa, ianya sangat rendang tapi di dalam tanah mempunyai akar yang sangat jauh ke dalam tanah. Oleh sebab itu, alfalfa mempunyai 1001 khasiat yang bermanfaat untuk tubuh manusia. Salah satunya , Alfalfa dapat mengalkalikan tubuh badanyang berasid. Keputihan berlaku apabila tubuh badan berada di .dalam keasidan.

Vita C Plus

SET KEPUTIHAN 4

Vitamin C shaklee atau Vita  C Plus merupakan vitamin yang sangat digemari ramai! Vitamin c berfungsi untuk mneguatkan sistem imun badan. Ketika berlaku keputihan, sistem imun sangat diperlukan untuk melawan kulat penyebab keputihan tersebut. Oleh itu, pengambilan vitamin C dapat membantu melawan bakteria /kulat yang membiak.

Vivix Shaklee

Vivix Shaklee merupakan jus antioksidan paling tinggi antara produk Shaklee yang lain.Vivix berfungsi membantu masalah keputihan dari dalam. Ia membantu melawan kulat/bakteria penyebab keputihan dengan melindungi sel-sel dan membaiki sel-sel yang dah rosak.

SET KEPUTIHAN

Sebarang pertanyaan, boleh hubungi saya Dieyla untuk mendapatkan

5 produk keputihan Shaklee dan cara makan dengan berkesan,

Insyallah kami akan usaha untuk bantu anda.

Hubungi : 0145010786 (whatsapp/call/sms)

COD : Sikamat, Paroi Jaya ,Ampangan, dan Sekitar Seremban

Poslaju : Seluruh Malaysia.


pengedar shaklee seremban , malaysia