5 Produk Gastrik Shaklee Yang Terbaik

5 Produk Gastrik Shaklee Yang Terbaik yang dapat membantu anda yang mengalami gastrik teruk sehingga tahap kronik.Untuk tahu apa produk gastrik shaklee yang terbaik dan terbukti berkesan dapat membantu anda yang mengalami gastrik, jom baca entry ini sehingga habis! 🙂

 

produk gastrik shaklee

 

 

Produk Gastrik Shaklee sudah semestinya selamat untuk di amalkan oleh lelaki dan perempuan. Insyallah dalam entry ini, anda akan tahu bagaimana produk gastrik shaklee ini berfungsi sehingga dapat membantu gastrik kembali sembuh.

 

5 Produk Gastrik Shaklee Yang Terbaik dan Terbukti Berkesan

 

#1. ESP SHAKLEE

 

produk gastrik shaklee 1

 

 

  • ESP SHAKLEE merupakan protein kacang soya NON-GMO yang berkhasiat tinggi. Protein sangat diperlukan oleh badan kita kerana ia berfungsi untuk membina sel yang baru yang lebih sihat.Sifatnya yang alkali dan membantu meneutralkan lebihan asid yang dirembeskan oleh kalenjar perut sangat membantu anda yang mengalami gastrik.Protein juga membantu sistem penghadaman berfungsi dengan baik untuk elakkan rasa pedih ulu hati dan sebu perut. Selain itu, protein sangat diperlukan oleh badan untuk menggantikan sel baru di dalam perut yang sudah rosak akibat lebihan asid tadi.

 

#2. OSTEMATRIX

 

produk gastrik shaklee 2

 

  • OSTEMATRIX vitamin kalsium yang sangat digemari ramai dan antara supplemen yang sangat memberikan kesan yang paling cepat! Ostematrix sangat diperlukan untuk otot. Oleh sebab itu, apabila gastrik berlaku ,organ yang terlibat sama adalah usus. Jadi, usus merupakan organ yang memerlukan kalsium untuk membantu ia berfungsi dengan baik dan mengelakkan rasa pedih ulu hati kerana melegakan otot di kawasan tersebut. Yang istimewanya, Ostematrix juga mengandungi Magesium yang membantu penyerapan kalsium di dalam tubuh dengan lebih efektif!

 

#3. VITALEA

 

produk gastrik shaklee 3

 

  • Vitalea merupakan vitamin yang kaya dengan 12 multivitamin dan multimineral yang diperlukan badan. Memang tak dinafikan pemakanan kita sekarang ini tidak lagi mempunyai nutrisi dan zat yang lengkap. Oleh sebab itulah , banyak penyakit yang datang. Dengan vitalea ini, anda yang mengalami gastrik boleh amalkan agar kesemua vitamin yang diperlukan badan dapat membantu anda melegakan gastrik.

 

 

#4. PEPPERMINT GINGER PLUS

 

produk gastrik shaklee 4

  • Peppermint Ginger Plus berfungsi untuk membuang angin di dalam badan. Kalau anda tidak mampu untuk menelan air halis yang di buat sendiri, boleh lah ambil peppermint ini untuk membantu angin keluar dengan mudah dari badan.

 

#5. VIVIX SHAKLEE

 

produk gastrik shaklee 5

 

  • VIVIX SHAKLEE merupakan jus pati resveratrol yang pekat yang mengandungi antioksidan yang paling kuat. Antioksidan ni sangat diperlukan badan untuk melawan radikal bebas dan membantu membaiki sel-sel yang dah rosak dalam  badan. Sel yang rosak menyebabkan sistem badan tidak berfungsi dengan baik. Insyallah dengan ikhtiar VIVIX , dapat membantu melegakan gastrik anda.

 

Testimoni Dengan Produk Gastrik Shaklee

 

testimoni gastrik

 

Jadi bagaimana?

Adakah anda rela biarkan GASTRIK menyerang anda

setiap tahun terutama di BULAN PUASA?

Marilah ikhtiar dengan produk yang terbukti berkesan ini

dengan cara pengambilan vitamin

berserta jadual makan vitamin yang betul.

 

produk gastrik shaklee 6

 

produk gastrik shaklee 7

 

produk gastrik shaklee 8

 

Bagaimana nak dapatkan PRODUK GASTRIK SHAKLEE INI?

 

Jangan tunggu lama-lama, klik link ini sekarang untuk respon segera.

 

Konsultasi cara makan berkesan akan diberikan setelah barang sampai kepada anda.

 

Hubungi : 0145010786 (whatsapp/call/sms)

 

COD : Sikamat, Paroi Jaya ,Ampangan, dan Sekitar Seremban

 

POSLAJU : Seluruh Malaysia

 

pengedar shaklee seremban , malaysia